husta vyzva husta vyzva
husta vyzva
husta vyzva

21.

DEN

husta vyzva

20.

DEN

husta vyzva

19.

DEN

husta vyzva

18.

DEN

husta vyzva

17.

DEN

husta vyzva

16.

DEN

husta vyzva

14.

DEN

husta vyzva

13.

DEN

husta vyzva

12.

DEN

husta vyzva

11.

DEN

husta vyzva

10.

DEN

husta vyzva

9.

DEN

husta vyzva

7.

DEN

husta vyzva

6.

DEN

husta vyzva

5.

DEN

husta vyzva

4.

DEN

husta vyzva

3.

DEN

husta vyzva

2.

DEN

husta vyzva

8.

DEN

husta vyzva

15.

DEN

husta vyzva

1.

DEN

SNÍDANĚ PRO 7. DEN

milko

Jablkový salát s jogurtem

Příprava 20 min.

SUROVINY:

1 větší jablko
ženy: ½ bílého Řeckého jogurtu Milko 0 % tuku; muži: celý
1 lžíce citronové šťávy
kávová lžička medu
1 lžíce brusinkového kompotu

POSTUP:

Dobře omytá jablka zbavená jádřinců, okvětí a stopky nakrájejte na příčné a tenké plátky. Med rozšlehejte s Řeckým jogurtem Milko a citronovou šťávou. Kolečka jablek upravte na talířky, polijte jogurtovou směsí a ozdobte kompotovaným ovocem, např. brusinkami. Dobrou chuť!

VEČEŘE PRO 7. DEN

milko

Prokládaná cuketa

Příprava: 20 min.

SUROVINY:

2 větší cukety
olivový olej
sůl, pepř, čerstvou bazalku
Milko Dip Řecký jogurt Tzatziki
česnek
sójová omáčka

POSTUP:

Cukety nakrájíme na plátky silné 0,5–1 cm. Do 0,5 dl olivového oleje přidáme sůl, mletý pepř, čerstvou bazalku a lžíci sójové omáčky. Přidáme česnek nakrájený na tenké plátky. Takto ochucený olej nalejeme na plech, poklademe plátky cukety a necháme péct. Při 200 °C pečeme 15 min. Před dokončením na každou porci přidejte velikou lžíci Milko Dip Řeckého jogurtu Tzatziki. TIP: skvěle chutná ke grilované tresce nebo lososu.

CVIKY PRO 7. DEN

Procházka

1.
Dnes se vydejte na půlhodinovou procházku. Kdo chce, může i delší.