
13. DEN
SNÍDANĚ PRO 13. DEN
BĚH
SVAČINA PRO 13. DEN
VEČEŘE PRO 13. DEN
Gyros s rýží a česnekový dip
Suroviny:
400 g kuřecích prsou
3 lžíce gyrosového koření
sůl
1 lžíce oleje
šťáva vymačkaná z půlky citronu
špejle s hrotem
2 Řecké jogurty Milko bílé
3 stroužky česneku
sůl, pepř
Postup:
Kuřecí pokrájíme na dlouhé proužky, které slalomovitě napíchneme na špejle. Koření se solí, pepřem, citronovou šťávou a olejem smícháme a potřeme jím maso. Na pánvi orestujeme. Promíchaný Řecký jogurt Milko s prolisovaným česnekem a solí podáváme jako dip, ten můžeme samozřejmě nahradit jakýmkoliv oblíbeným Milko Dipem Řecký jogurt. A jako přílohu servírujeme rýži.
