
16. DEN
SNÍDANĚ PRO 16. DEN
ANGLIČÁK S VÝSKOKEM
SVAČINA PRO 16. DEN
GOLEM RUNNING
VEČEŘE PRO 16. DEN
Low carb jahodové knedlíky
Suroviny:
2 Řecké jogurty Milko bílé
60 g kokosové mouky
2 lžíce psyllia
2 vejce
citronová kůra
čerstvé jahody
sladidlo
mletý mák na obalení
rozpuštěné máslo
Postup:
Řecký jogurt Milko, vejce, mouku, psyllium a citronovou kůru pořádně smícháme. Pokud je těsto příliš řídké, přidáme mouku. Poté necháme 5 minut odpočinout. Jednotlivé jahody zabalíme do těsta a vaříme cca 5 minut, dokud knedlíky nevyplavou. Ještě horké obalíme v máku se sladidlem. Polijeme máslíčkem a můžeme přidat i Řecký jogurt Milko jahoda navrch.
