husta vyzva

1

husta vyzva

2

husta vyzva

3

husta vyzva

4

husta vyzva

5

husta vyzva

6

husta vyzva

7

husta vyzva

8

husta vyzva

9

husta vyzva

10

husta vyzva

11

husta vyzva

12

husta vyzva

13

husta vyzva

14

husta vyzva

15

husta vyzva

16

husta vyzva

17

husta vyzva

18

husta vyzva

19

husta vyzva

20

husta vyzva

21

husta vyzva

13. DEN

SNÍDANĚ PRO 13. DEN

Sněhové müsli

Suroviny:
1 MILKO Řecký jogurt 0 % tuku
2 vejce
6 lžic kvalitní nezapékané směsi müsli (doporučuji si vyrobit svou variantu doma)
½ dl olivového oleje
lesní med nebo javorový sirup
špetka skořice
lístek máty

Postup:
Směs müsli vsypeme do misky. Ušleháme bílky s olivovým olejem do sněhu a smícháme je s MILKO Řeckým jogurtem 0 % tuku. Celou směs pečlivě promícháme a zalijeme s ní müsli. Potom vše polijeme javorovým sirupem nebo medem. Nakonec můžeme ozdobit skořicí a lístkem máty.

milko
milko

LOVENÍ JÍDLA

Sedněte si rovně na židli, ať máte ramena v úrovni kyčlí. Paty i špičky dejte k sobě a kolena jsou pod úrovní hrany stolu. Ruce pak předpažte a bez předklonění zad se snažte dosáhnout do poloviny stolu. Opakujte během dne 3×.

SVAČINA PRO 13. DEN

Jogurtová pochoutka

Suroviny:
150 g mraženého ovoce (dle chuti, maliny, borůvky, jahody, nebo směs různých)
250 g MILKO Řecký jogurt 0 % tuku
1 polévková lžíce medu

Postup:
Než začneme s přípravou, ovoce nerozmrazíme, necháme je do poslední chvíle v mrazáku. I MILKO Řecký jogurt 0 % tuku vyndáme z lednice těsně před přípravou. Mražené ovoce dáme do kuchyňského robota a rozmixujeme. Přidáme MILKO Řecký jogurt 0 % tuku, med a cca 1 minutu mixujeme, aby se chutě pořádně promíchaly. Dle chuti můžeme ještě přidat další lžíci medu. Zbylou směs můžeme přelít do speciálních formiček a nechat zmrazit.

milko
milko

TV SEDY LEHY

Během televizních přestávek si udělejte 30× sedy lehy.

VEČEŘE PRO 13. DEN

Odlehčený bramborový salát

Suroviny:
500 g malých brambor
2 MILKO Řecké jogurty 0 % tuku
1 menší cibule
½ chemicky neošetřeného citronu
4 lžíce jablečné šťávy
1 salátová okurka
sůl
2 polévkové lžíce slunečnicového oleje
pepř
kmín
1 svazek petržele
1 lžíce vlašských ořechů

Postup:
Brambory pořádně omyjeme a vaříme ve slupce 15 min. Mezitím oloupeme cibuli a nasekáme ji na jemno. Z omytého citronu ostrouháme najemno kůru a vymačkáme šťávu. Citronovou kůru a šťávu smícháme s cibulí, brusinkami a jablečnou šťávou. Vše přivedeme k varu a poté sejmeme z plotýnky. Okurku oloupeme a rozkrájíme podélně na čtvrtky. Semínka odstraníme a čtvrtky okurky nakrájíme na tenké plátky. Smícháme MILKO Řecký jogurt 0 % tuku a slunečnicový olej. Ochutíme pepřem, solí a špetkou kmínu. Petrželku omyjeme, osušíme, otrháme lístky a nasekáme nahrubo. Na suché pánvi opražíme posekané ořechy, až se rozvoní. Brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a pokrájíme na tenké plátky. Zlehka smícháme s okurkou, petrželkou a jogurtovou omáčkou. Salát podáváme posypaný ořechy.

milko