husta vyzva

1

husta vyzva

2

husta vyzva

3

husta vyzva

4

husta vyzva

5

husta vyzva

6

husta vyzva

7

husta vyzva

8

husta vyzva

9

husta vyzva

10

husta vyzva

11

husta vyzva

12

husta vyzva

13

husta vyzva

14

husta vyzva

15

husta vyzva

16

husta vyzva

17

husta vyzva

18

husta vyzva

19

husta vyzva

20

husta vyzva

21

husta vyzva

14. DEN

SNÍDANĚ PRO 14. DEN

MILKO Řecký jogurt

Suroviny:
1 MILKO Řecký jogurt 0 % tuku
lžíce medu
vlašské ořechy nebo jiné ořechy

Postup:
Do pohárku dáme MILKO Řecký jogurt 0 % tuku, posypeme na pánvi orestovanými ořechy pro lepší chuť, a polijeme medem. Pokud chceme, můžeme přidat i skořici s nastrouhaným jablkem.

milko
milko

ŽIDLOLET

Při vstávání ze židle se zapřete rukama o opěrátka, nadzvedněte se na rukou a držte pokrčené nohy ve vzduchu. Mějte rovná záda a ramena dole. V této pozici zkuste vydržet alespoň 5 vteřin.

SVAČINA PRO 14. DEN

Jogurtová pomazánka se sardinkami

Suroviny:
1 MILKO Řecký jogurt 0% tuku
½ polotučného tvarohu
1 sardinky v oleji
1 menší cibule
1 lžíce hořčice
žitné bagetky

Postup:
Cibulku nakrájíme na jemno a vložte do velké mísy společně s MILKO Řeckým jogurtem 0 % tuku, tvarohem, hořčicí a sardinkami včetně oleje. Vše důkladně promícháme a směs namažeme na čerstvé pečivo nebo na nasucho připravené tousty.

milko
milko

PROCHÁZKA

Vyrazte alespoň na hodinovou procházku, nebo si zatančete, nebo si s přáteli zahrajte kolektivní hru.

VEČEŘE PRO 14. DEN

Prokládaná cuketa

Suroviny:
2 větší cukety
půlka salátové okurky
olivový olej
sůl
pepř
čerstvá bazalka
1 MILKO Řecký jogurt 0 % tuku
česnek
sójová omáčka
kopr (podle toho, jak ho má kdo rád)

Postup:
Cukety nakrájíme na plátky silné 0,5–1 cm. Do 0,5 dl olivového oleje přidáme sůl, mletý pepř, čerstvou bazalku a lžíci sójové omáčky. Přidáme česnek nakrájený na tenké plátky. Takto ochucený olej nalejeme na plech, poklademe plátky cukety a necháme péct. Při 200 °C pečeme 15 min. MILKO Řecký jogurt 0 % tuku smícháme s nastrouhanou okurkou, nadrobno nakrájeným koprem, rozdrceným česnekem a olivovým olejem, podle chuti opepříme a osolíme. Nakonec přidáme na každou porci velikou lžíci vzniklého dipu.

milko