husta vyzva

1

husta vyzva

2

husta vyzva

3

husta vyzva

4

husta vyzva

5

husta vyzva

6

husta vyzva

7

husta vyzva

8

husta vyzva

9

husta vyzva

10

husta vyzva

11

husta vyzva

12

husta vyzva

13

husta vyzva

14

husta vyzva

15

husta vyzva

16

husta vyzva

17

husta vyzva

18

husta vyzva

19

husta vyzva

20

husta vyzva

21

husta vyzva

16. DEN

SNÍDANĚ PRO 16. DEN

Jogurtovo mléčná rýže

Suroviny:
1 MILKO Řecký jogurt 0 % tuku
1 hrneček uvařené a vychladlé rýže (ideálně celozrnné)
1 lžíce syrovátkového proteinu
1 lžíce medu nebo stévie
ingredience na ochucení dle fantazie (95% čokoláda, strouhaný kokos, mandlové stripsy atd.)

Postup:
Uděláme si základ z MILKO Řeckého jogurtu 0 % tuku a rýže, který promícháme a vložíme na noc do lednice. Ráno jen dosladíme dle potřeby buď medem, stévií, popř. čekankovým sirupem. Nakonec dozdobíme zvolenou přísadou na ochucení, kterou posypeme celou plochu.

milko
milko

LUXANDO

Pusťte se do luxování. Při tom dělejte výpady vpřed. Mějte rovná záda a střídejte obě nohy. Při každém výpadu držte v obou nohou pravý úhel a hlídejte, aby koleno přední nohy nepřesahovalo špičku.

SVAČINA PRO 16. DEN

Ředkvičky na másle s jogurtovou omáčkou

Suroviny:
700 g ředkviček
30 g másla
3 MILKO Řecké jogurty 0 % tuku
jarní cibulka
sůl
pepř

Postup:
Ředkvičky orestujeme na másle. Z MILKO Řeckého jogurtu 0 % tuku uděláme svěží (tuhou) omáčku s přidáním cibulky, soli a pepře. Můžeme dochutit i česnekem nebo oblíbeným kořením. Recept vychází na 2 porce.

milko
milko

VSTÁVEJ, SEĎ

Sedněte si na kraj židle, ruce spojte za hlavou a 15× si s rovnými zády stoupněte a opět sedněte. Opakujte alespoň 2× denně.

VEČEŘE PRO 16. DEN

Odlehčený bramborový salát

Suroviny:
500 g malých brambor
2 MILKO Řecké jogurty 0 % tuku
1 menší cibule
½ chemicky neošetřeného citronu
4 lžíce jablečné šťávy
1 salátová okurka
sůl
2 polévkové lžíce slunečnicového oleje
pepř
kmín
1 svazek petržele
1 lžíce vlašských ořechů

Postup:
Brambory pořádně omyjeme a vaříme ve slupce 15 min. Mezitím oloupeme cibuli a nasekáme ji na jemno. Z omytého citronu ostrouháme najemno kůru a vymačkáme šťávu. Citronovou kůru a šťávu smícháme s cibulí, brusinkami a jablečnou šťávou. Vše přivedeme k varu a poté sejmeme z plotýnky. Okurku oloupeme a rozkrájíme podélně na čtvrtky. Semínka odstraníme a čtvrtky okurky nakrájíme na tenké plátky. Smícháme MILKO Řecký jogurt 0 % tuku a slunečnicový olej. Ochutíme pepřem, solí a špetkou kmínu. Petrželku omyjeme, osušíme, otrháme lístky a nasekáme nahrubo. Na suché pánvi opražíme posekané ořechy, až se rozvoní. Brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a pokrájíme na tenké plátky. Zlehka smícháme s okurkou, petrželkou a jogurtovou omáčkou. Salát podáváme posypaný ořechy.

milko