husta vyzva

1

husta vyzva

2

husta vyzva

3

husta vyzva

4

husta vyzva

5

husta vyzva

6

husta vyzva

7

husta vyzva

8

husta vyzva

9

husta vyzva

10

husta vyzva

11

husta vyzva

12

husta vyzva

13

husta vyzva

14

husta vyzva

15

husta vyzva

16

husta vyzva

17

husta vyzva

18

husta vyzva

19

husta vyzva

20

husta vyzva

21

husta vyzva

17. DEN

SNÍDANĚ PRO 17. DEN

Sněhové müsli

Suroviny:
1 MILKO Řecký jogurt 0 % tuku
2 vejce
6 lžic kvalitní nezapékané směsi müsli (doporučuji si vyrobit svou variantu doma)
½ dl olivového oleje
lesní med nebo javorový sirup
špetka skořice
lístek máty

Postup:
Směs müsli vsypeme do misky. Ušleháme bílky s olivovým olejem do sněhu a smícháme je s MILKO Řeckým jogurtem 0 % tuku. Celou směs pečlivě promícháme a zalijeme s ní müsli. Potom vše polijeme javorovým sirupem nebo medem. Nakonec můžeme ozdobit skořicí a lístkem máty.

milko
milko

AUTOOKRUH

Při nástupu i výstupu oběhněte 5× své auto. Stejně tak si při delších cestách autem udělejte 10 min. přestávku a 5× oběhněte auto.

SVAČINA PRO 17. DEN

Banánovo-jogurtové lívanečky

Suroviny:
1 zralý banán
4 lžíce MILKO Řeckého jogurtu 0 % tuku
2 vajíčka
5 polévkových lžic polohrubé mouky
1 čajová lžička kypřicího prášku
trochu mléka
olej či ghí na smažení

Postup:
Oloupeme banán, rozkrájíme na kousky a přidáme MILKO Řecký jogurt 0 % tuku. Rozmixujeme do hladka, přidáme vejce, mouku smíchanou s kypřicím práškem a trochu mléka. Vše důkladně rozmícháme. Necháme chvíli odpočinout, a poté smažíme na pánvi (na lívanečníku, nebo lžící tvoříme lívanečky na klasické rozpálené pánvi). Hotové lívanečky podáváme s oblíbeným džemem, sirupem, medem a MILKO Řeckým jogurtem 0 % tuku.

milko
milko

NÁHRADNÍ TRASA

Při cestě do práce a domů vystupte o zastávku dříve a projděte se.

VEČEŘE PRO 17. DEN

Mac & cheese s jogurtem

Suroviny:
2 hrnky oblíbených těstovin
2 hrnky nastrouhaného čedaru
1 MILKO Řecký jogurt bílý
2 hrnky čerstvého špenátu
sůl
pepř
¼ lžičky mletého sušeného česneku
¼ lžičky mleté sušené cibule

Postup:
Těstoviny uvaříme al dente. Do cedníku vložíme špenát a uvařené těstoviny slijeme právě přes něj, ½ hrnku vyvařené vody si schováme. Těstoviny se špenátem vrátíme do hrnce a přilijeme trochu schované vody. Přidáme sýr, který by se měl rozpustit. Dále přidáme česnek, cibuli a MILKO Řecký jogurt. Osolíme, opepříme. Rozmícháme do krémové konzistence a hned podáváme.

milko