
16. DEN
SNÍDANĚ PRO 16. DEN
HORIZONTÁLNÍ BĚH
SVAČINA PRO 16. DEN
KLIK S TLESKNUTÍM
VEČEŘE PRO 16. DEN
Tykvový čardáš
Příprava: 15 min.
SUROVINY:
200 g krůtích prsou naložených v marinádě
/olivový olej, nakrájený česnek/
200 g nakrájené dužniny tykve
1 Milko Řecký jogurt
sůl, pepř
mletá sladká paprika
2 větší cibule
POSTUP:
Na oleji zpěníte cibulku a přidejte předem marinovaná krůtí prsa, která zprudka osmažíte, osolíte a opepříte, podlijete troškou vody a podusíte. Na oleji zpěňte další cibulku, osolte a opepřete a přidejte na kostičky nakrájenou tykev. Zamíchejte, přidejte lžičku červené papriky a do měkka poduste. Při podávání dozdobte tykev Milko Řeckým jogurtem.
