
21. DEN
SNÍDANĚ PRO 21. DEN
Procházka
SVAČINA PRO 21. DEN
VEČEŘE PRO 21. DEN
Salát s krůtím masem
Příprava: 20 min.
SUROVINY:
1 ledový salát
1 čekanka
3 větší rajčata
10 žampiónů
Milko Dip Řecký jogurt Tzatziki
200 g krůtích prsou
0,5 dl rostlinného oleje
sůl a pepř
POSTUP:
Maso a očištěné žampiony nakrájejte na proužky. Na pánvi na rozehřátém oleji opečte směs masa a žampiónů. Osolte a opepřete a za stálého míchání dopečte cca dalších 10 min. na 180 °C. Odstavte z ploténky. Saláty rozeberte, operte, nakrájejte na malé kousky, přidejte nakrájená rajčata a promíchejte vše s Milko Dip Řeckým jogurtem Tzatziki. Přidejte nakonec maso a žampiony a polijte výpekem.
