
16. DEN
SNÍDANĚ PRO 16. DEN
Mountain Climbers
SVAČINA PRO 16. DEN
KLIK NA 3 DOBY
VEČEŘE PRO 16. DEN
Salát s jogurtem a quinoou
Příprava: 15 min.
Suroviny:
1 Řecký jogurt Milko
150 g quinoi /bílá nebo černá/
1 ledový salát
zelené vyloupané fazolky
4 lžíce pšeničných klíčků
1 lžíce limetové šťávy
1 malá lžička medu
1 lžíce sójové omáčky
Postup:
Quinou propláchněte a vařte 8–10 min. Nechejte dalších 10 min. odstát. Mezitím si opláchněte a natrhejte lístky salátu a promíchejte je se zelenými fazolkami a pšeničnými klíčky. Zálivku si vytvořte spojením Řeckého jogurtu Milko, lžíce sójové omáčky, limetové šťávy a medu. Směs promíchejte a přidejte do větší mísy, kde ji promícháte s odstátou quinoou. Celé to potom zalijte připravenou sladkokyselou jogurtovou zálivkou.
