
8. DEN
SNÍDANĚ PRO 8. DEN
Mountain Climbers
SVAČINA PRO 8. DEN
Dřepy na jedné noze
VEČEŘE PRO 8. DEN
Zdravý boršč
Příprava: 25 min.
Suroviny:
mrkev
petržel
celer
kedlubna
zelená paprika
červená řepa
sůl, mletý pepř a kmín
5 zrnek nového koření, mletá červená paprika, tři bobkové listy
rajský protlak
dva stroužky česneku
středně velká cibule
Řecký jogurt Milko
Postup:
Na oleji restujte všechnu kořenovou zeleninu 15 min. Orestovanou zeleninu osolte, opepřete, přidejte kmín, nové koření, bobkový list a nakrájenou papriku a vodu. Dejte vařit. Zatímco se polévka vaří, připravte si na kostičky nakrájenou cibuli, osmaženou na pánvi. Přidejte na plátky nakrájený česnek, přilijte vodu a vlijte do uvařené zeleniny. Pokud by byla polévka hustá, přilijte vodu a nechte ještě jednou vzkypět. Na závěr přidejte polévkovou lžíci Řeckého jogurtu Milko a ozdobte petrželovou natí.
