husta vyzva

1

husta vyzva

2

husta vyzva

3

husta vyzva

4

husta vyzva

5

husta vyzva

6

husta vyzva

7

husta vyzva

8

husta vyzva

9

husta vyzva

10

husta vyzva

11

husta vyzva

12

husta vyzva

13

husta vyzva

14

husta vyzva

15

husta vyzva

16

husta vyzva

17

husta vyzva

18

husta vyzva

19

husta vyzva

20

husta vyzva

21

  Pravidla IG soutěží   Pravidla FB soutěží

DEN 2.

SNÍDANĚ PRO 2. DEN

Jogurtová pochoutka

1 porce

Ingredience:
hrnek mraženého ovoce (dle chuti, maliny, borůvky, jahody, nebo směs různých)
MILKO Řecký jogurt 0 % tuku
1 polévková lžíce medu

Postup:
Než začneme s přípravou, ovoce nerozmrazíme, necháme je do poslední chvíle v mrazáku. I MILKO Řecký jogurt 0 % tuku vyndáme z  lednice těsně před přípravou.

Mražené ovoce dáme do kuchyňského robota a rozmixujeme. Přidáme MILKO Řecký jogurt 0 % tuku, med a cca 1 minutu mixujeme, aby se chutě pořádně promíchaly. Dle chuti můžeme ještě přidat další lžíci medu. Zbylou směs můžeme přelít do speciálních formiček a nechat zmrazit.

milko

Tip na pohyb

Zapomeňte na výtah a vyběhněte nahoru po schodech. Ideálně 3× za den alespoň do třetího patra.

milko

SVAČINA PRO 2. DEN

Jablkový salát s jogurtem

2 porce

Ingredience:
1 větší jablko
1 MILKO Řecký jogurt 0 % tuku
1 lžíce citronové šťávy
kávová lžička medu
1 lžíce brusinkového kompotu

Postup:
Dobře omytá jablka zbavená jádřinců, okvětí a stopek nakrájíme na příčné a tenké plátky. Med rozšleháme s MILKO Řeckým jogurtem 0 % tuku a citronovou šťávou. Kolečka jablek si naaranžujeme na talířky, polijeme jogurtovou směsí a ozdobíme kompotovaným ovocem, např. brusinkami.Dobře omytá jablka zbavená jádřinců, okvětí a  stopek nakrájíme na příčné a tenké plátky. Med rozšleháme s MILKO Řeckým jogurtem 0 % tuku a citronovou šťávou. Kolečka jablek si naaranžujeme na talířky, polijeme jogurtovou směsí a ozdobíme kompotovaným ovocem, např. brusinkami.

Tip na pohyb

Seďte na židli s rovnými zády a každým nádechem zpevněte tělo a zatněte hýžďové svaly a s každým výdechem je uvolněte. Opakujte alespoň 10x.

VEČEŘE PRO 2. DEN

Zeleninový kuskus

2 porce

Ingredience:
40 g hrnku celozrnného kuskusu
1 nastrouhaná mrkev
½ nastrouhaného celeru
1 hrst nakládané kukuřice
1 menší hrst piniových ořechů
1 hrst sušených hub
1 špetka soli
MILKO Řecký jogurt 0 % tuku
2 polévkové lžíce olivového oleje

Postup:
Kuskus připravíte tak, že jej vložíte do vroucí osolené vody, necháte povařit 10 min. a dalších 10 min. odležet. Mezitím nastrouhejte celer a mrkev. Veškeré ingredience vmíchejte do kuskusu, polijete MILKO Řeckým jogurtem 0 % tuku, posypejte piniovými oříšky a na závěr to celé zapečete po dobu 15 min. v předehřáté troubě na 180 °C .

milko